Свети Валентин

Свети Валентин е ден за празнуване на любовта и да покажем признателност към специалните хора в живота ни.

Това е ден, изпълнен с шоколадови бонбони, цветя и искрени подаръци, всички дадени с намерението да изразим нашата любов и привързаност.

Но защо даваме подаръци на Свети Валентин? Произходът на празника е потопен в история и традиции, датиращи от древни римски времена. Първоначално това е било честване на Свети Валентин, мъченик, за който се смята, че е правил тайни сватби за войници, на които е било забранено да се женят.

През вековете Денят на влюбените се е превърнал в празник, който е свързан с празнуването на любовта във всичките й форми. Независимо дали сте в романтична връзка, близко приятелство или просто искате да покажете признателност към някой специален, Свети Валентин е идеалната възможност да го направите.

И какъв по-добър начин да покажете любовта и привързаността си от подарък, който наистина улавя същността на вашата връзка?

Ето къде се включва нашето Колие Обичам Те.

Това зашеметяващо бижу включва медальон с фразата „Обичам те“, изписана на 100 различни езика. Когато погледнете през камъчето на медальона, ще видите думите “Обичам те”, изписани по начин, който е наистина специален и уникален.

Но колието „Обичам те“ не е просто красиво бижу, то е искрен израз на вашата любов и привързаност. Това е подарък, който ще накара получателя да се почувства истински обичан и оценен и такъв, който ще цени за години напред.

Така че този Свети Валентин пропуснете обикновените шоколадови бонбони и цветя и направете подарък, който наистина улавя същността на вашата връзка. Със  сребърно колие „Обичам те“ можете да изразите чувствата си по наистина уникален начин.

Shopping Cart

Безплатна Доставка над 70лв