ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Не, можеш да направиш поръчка бързо и лесно, като се свържеш с нас на посочения в сайта телефон (+359 876 740 499). Можеш да поръчаш и чрез съобщение във Facebook или Instagram страниците ни.

След успешно приключване на поръчка в сайта се визуализира номерът ѝ и очакван срок за изпълнение. Ще получиш автоматично e-mail съобщение за потвърждение на поръчката, след това ще трябва да се свържеш с нас на посочения е-mail(info.luxurylovegifts@gmail.com)  или Viber номер(+359 876740499)

Плащането на продуктите се извършва по два  начина: (1) с наложен платеж на куриера при получаване на пратката; (2) с банкова карта през сайта

Доставките на Luxurylovegifts се извършват от куриерска фирма Еконт.
В деня на доставката ще получиш SMS/Viber съобщение с потвърждение, който съдържа номер на пратката, както и телефонен номер на куриера, в случай че желаеш да промениш времето или мястото на получаване.

Разбира се! Свържи се с нас на телефон +359 876 740 499 и ще запишем поръчката ти бързо и лесно.

Персонализираната кутия или колаж са подаръци, специално изработени за вас. Нашият дизайнер създава съдържанието въз основа на вашите отговори в секцията за персонализиране, която попълвате при поръчка.

Да, независимо кой продукт изберете, той ще бъде напълно сглобен и готов за подаряване

За да предложим само най-високо качество, ние използваме 220 g картон и най-висок клас фотохартия за снимките и нашите колажи.

Обикновено можем да създадем вашия продукт за 2-3 дни. Има техническо време за втвърдяване на лепилото, за да можем да гарантираме безупречното състояние, с което се гордеем.

ДА! Предлагаме да ни изпратите email на info.luxurylovegifts@gmail.com или на Viber(+359 876 740 499) , ако например искате да промените снимка в текст или желаете различна цветова комбинация или всеки друг въпрос, който може да имате. Ние можем да предоставим адекватно решение. След като сме коментирали корекциите, можете да направите поръчката си както обикновено и ние ще я създадем с вашите корекции

Shopping Cart

Безплатна Доставка над 70лв