Обичаш ли Коледа

Обичаш ли Коледа? Обхваща ли те силния коледен дух?

Наслаждаваш ли се на блестящите лампички навсякъде, красиво украсените елхи, детайлите по играчките? С трепет ли очакваш да дойде момента, в който да подариш своите подаръци на близките си хора и приятелите?

Спри за момент. А, сдоби ли се с всички подаръци? Не се тревожи, ако си от хората, които избират подаръци в последния момент. Имаме решение как твоят подарък да бъде прекрасен и да отговаря на всички критерии за ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК.

Основните критерии дали подарък е перфектен са:

▪️ Практичност. Доколко това, което подарявате, може да бъде използване в ежедневието? Добре е ако подаръкът не е сезонен (например, коледна покривка, чаша и т.н.), за да може когато използва подаръка ви, човека на когото сте го подарили, да се сеща за вас и да събужда топли чувства към вас.


▪️ Лично отношение. Задължително е да се усеща вашето лично отношение и внимание към човека, на когото подарявате. Затова, ако се чудите дали да персонализирате подаръка, направете го и няма да сбъркате.


▪️ Опаковка. Това е изключително важен елемент от цялостното преживяване на получаването на подарък.

 
▪️ Качество. Качеството трябва да е безкомпромисно. Да има внимание към детайлите. Това създава усещане за още по-луксозен подарък.

Един такъв подарък, отговарящ на всички изисквания за перфектност, е колаж с ваши снимки. Нашите колажи, които ще намерите в сайта ни, са разнообразни. Ако желаете подаръкът да бъде тематичен, имаме коледни колажи. А, ако желаете, колажът може да бъде и на тема семейство; място, на което се запознахте; звездна карта и др.
Всичките ни предложения са персонализирани, защото са създадени от вашите снимки. Освен това, колажите ни са и практични, защото са чудесен интериорен акцент и можете да ги поставите на всяко място в своя дом. Колко прекрасно, нали?
Бързо разгледайте всичките ни предложения! 

Надяваме се статията да ти беше полезна и… май е време да поставиш акцент в интериора, не мислиш ли?

Shopping Cart

Безплатна Доставка над 70лв