НАШАТА МИСИЯ

нашата мисия

Помогнете ни да защитим горите по света

нашата мисия

Дъждовните гори са един от най-важните природни ресурси на Земята и оказват влияние върху ежедневния живот на всеки на нашата планета.

Те безопасно съхраняват милиарди тонове въглерод, помагайки за смекчаване на изменението на климата, стабилизиране на глобалните климатични модели, чиста вода и дори са източник за съвременни лекарства. Дъждовните гори също са дом на 50% от видовете в света, много от които са критично застрашени.

Хиляди местни общности разчитат на тези гори за своята храна, вода и икономически просперитет. Накратко, тропическите гори помагат за поддържането на живота на тази планета и тяхната дългосрочна защита е абсолютно жизненоважна за нашето оцеляване.

Купувайки от нас, вие ни помагате да даряваме по големи суми за каузи като 
One Three Planted гарантира защитата на тези жизненоважни екосистеми чрез партньорства с местни общности и доверени партньорски НПО в страната. Благотворителната организация вече е спасила над 34 милиона акра тропически гори и други тропически екосистеми.
Те са засадили над 40 милиона дървета в повече от 47 страни по света от 2014 г. насам.

Бъдете част от отбора ❤️

нашата мисия

Гъста гора

Здрава Планета.

Опазването на хабитата навсякъде е от полза за живота навсякъде. От градските паркове до тропическите гори, всеки вид има роля в хореографията на взаимозависимостта. Но видовете също зависят от местообитанието, пространството, от което се нуждаят, за да изиграят своята роля. Нашата храна, лекарства, въздух и вода трябва да идват от здрави екосистеми, а тропическите гори ни осигуряват голям процент от всичко това.

Shopping Cart

Безплатна Доставка над 70лв