ЗА НАС

Запознай се с Luxury Love Gifts,

Ние правим всичко възможно, за да създадем персонализирани подаръци с внимание към детайла.

Гордеем се, че работим с изключително талантливи занаятчии, всеки от които е посветен на създаването на Luxury Love Gifts.

Обръщаме голямо внимание на детайлите, като гарантираме, че ще получите красив подарък, с който можете да се гордеете,и най-важното подарък за вашия специален човек със спокойствие, че всичко е перфектно.

Нашата цел винаги е била да изградим бизнес, който поставя качеството и обслужването на клиентите в основата на всичко, което правим. От 2020 г. насам сме помогнали на над 20 000 клиенти да зарадват любимите си хора чрез персонализираните ни подаръци 

Съобщение от основателите

Ние сме Хриси и Иван –  основатели на Luxury Love Gifts. Честно казано, започнахме Luxury Love Gifts от чистата ни любов да си подаряваме подаръци, които показват, че ни е грижа един за друг и отразяват личнaтa ни история.

“Винаги заедно. Никога разделени. Може би на разстояние – но никога в сърцето.”

Нашата история с подаръците започна в онази ужасна за всички нас година, затворени и отегчени, имахме нужда от нещо за да се забавляваме и усмихваме, и таха започнахме да си подаряваме малки подаръци тип „Познавам те“.

Това, което започна като шега, която създадохме за нас, прерасна малка работилничка от която  приятели и семейство, искаха да изработим подаръци и за тях… Виждайки тяхното щастие решихме,че искаме да зарадваме и други хора! А какво по-хубаво от това да знаеш,че си допринесъл за усмивката и щастието на някой друг! И така беше положено началото на Luxury Love Gifts.

 

Това е посланието… и се надяваме, че Luxury Love Gifts  ще допринесе на всички вас… (и на твоето “познавам те”).

А ако кликнете тук ще можете да се запознаете и с Нашата мисия

Shopping Cart

Безплатна Доставка над 70лв